TARIEVEN

De website die u door Evisa Webdesign laat maken zal zeker geen 13 in een dozijn website zijn, wij werken vanuit bestaande templates en passen deze volledig aan aan uw huisstijl, doelgroep en wensen. U krijgt iets unieks!
Voor een volledig responsive website bij Evisa Webdesign bedraagt het basistarief EUR 1195 (excl. BTW).

WORDPRESS THEMA NAAR KEUZE
WordPress websites worden gebouwd op basis van een ontwerp, ook wel thema of template genoemd. Het thema is vooral bepalend voor de indeling en opbouw van de website, maar biedt ook (soms beperkte) mogelijkheden voor aanpassing van de opmaak, zoals achtergrondkleuren, lettertype, enz. Er zijn duizenden WordPress thema’s waaruit men kan kiezen zowel gratis als met een prijskaartje.
RESPONSIVE WEBSITE
Dit houdt in dat de website meeschaalt met alle formaten beeldschermen. De website wordt hierdoor zowel op mobiel, als tablet, als lap/desktop mooi weergegeven.
ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE (SEO)
De code van WordPress is op zich al zo geschreven dat het voor de zoekmachines geoptimaliseerd is, maar er bestaan extra modules (plugins) waarmee je nog meer aandacht kunt geven aan een goede vindbaarheid van de website. Eén van deze plugins wordt standaard geïmplementeerd.
HUISSTIJL
Een huisstijl bestaat altijd uit een aantal kleuren. Deze kleuren worden verwerkt in de achtergronden van de website, het menu, de hyperlinks, de letters en overal waar wenselijk en mogelijk is. Ongeacht welk WordPress thema er gekozen wordt, kan dit verwezenlijkt worden door het schrijven van CSS code.
5 WIDGETS
Widgets zijn toepassingen die je veelal bovenin (header), aan de zijkant (sidebar) of onderin (footer) de website tegenkomt. Veel voorkomende widgets bevatten:
• Links naar laatste blogberichten
• Links naar social media
• Contact gegevens
• Afbeeldingen
LIVE ZETTEN VAN UW WEBSITE
Zodra de website geheel naar wens en volledig getest is, ‘lanceren’ wij de de website.
UITLEG OVER ONDERHOUD
Het mooie van een WordPress website is dat je het als eigenaar betrekkelijk makkelijk zelf kunt bijhouden en aanpassen. Na oplevering van de website ontvangt u -na persoonlijke toelichting- een compleet stappenplan .
EXTRA'S
Is de basis website te beperkt? Uiteraard kunnen er extra modules toegevoegd worden.
Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.
WORDPRESS SUPPORT
Wilt u uw website in onderhoud bij Evisa Webdesign?
Uiteraard wilt u dat alles goed blijft werken. Al aan uw updates gedacht? Wij wel!
Binnen het WordPress support zorgt Evisa Webdesign voor het op veilige wijze upgraden van uw WordPress omgeving.
Het support contract kost €225 (excl. BTW) per jaar.

Bent u niet op zoek naar het onderhouden van uw WordPress website, maar wilt u wel af en toe hulp kunnen inroepen, dan bieden wij hiervoor de volgende mogelijkheden:
• WordPress support op uurbasis
U betaalt alleen voor wat u gebruikt en wij komen pas in actie wanneer u daarom vraagt. Het uurtarief bedraagt €60 (excl. BTW).
• WordPress support strippenkaart
Heeft u behoefte aan regelmatige ondersteuning, aanpassingen en/of wijzigingen op uw website. Door een WordPress support strippenkaart af te nemen, betaalt u een lager tarief. Dat kan doordat u vooraf een aantal uren ‘inkoopt’ en betaalt en die vervolgens over een langere periode verbruikt.

Wilt u meer weten over WordPress support, neem dan contact met ons op.

Reageren is niet mogelijk