ABOUT

Evisa Webdesign is in 2015 opgericht door Wendy de Nijs.
Het creatieve bureau uit Bilthoven levert websites tegen een scherp tarief en is persoonlijk betrokken bij het uitwerken van uw ontwerp. Uw website krijgt bij Evisa Webdesign een gebruiksvriendelijke interface die aansluit bij uw huisstijl, doelgroep en wensen.
Daarnaast besteden wij aandacht aan een goede vindbaarheid van uw website in google.

WENDY
Na ruim 5 jaar in het mooie Italië gewoond te hebben ben ik sinds mei 2013 terug op Nederlandse bodem. In deze bijzonder leuke en leerzame periode in Milaan vervulde ik vooral de rol van moeder, 'expat-vrouw', gastvrouw en studente Italiaans. Maar... daarnaast heb ik mij ook kunnen verdiepen in alles wat met (web) design en fotografie te maken heeft. Er was immers voldoende inspiratie in onze woonplaats! Het is mijn passie om creatieve ideeën tot leven te laten komen en mensen en bedrijven te helpen bij het communiceren van hun unieke boodschap. Sinds mijn terugkeer ben ik druk bezig om mijn opgedane kennis als webdesigner in de praktijk toe te passen.

EVISA
De naam Evisa is een samensmelting van de namen van mijn dochters Evi en Isa. Zij hebben tevens model gestaan voor het logo van Evisa Webdesign.

Reageren is niet mogelijk